divendres, 22 de maig del 2015

Tothom fixe ja! Carrera professional ja! Totes les places a concurs!

Ja estem cansats de que juguin amb nosaltres.

En l’actual context de crisi, també demanem seguretat.

No pot ser que sempre s’escudin en les retallades i en les taxes de reposició per a mantenir-nos en precari.

Molts de nosaltres portem molts anys a la casa, hem concatenat contractes, hem fet el que han volgut, hem firmat tot el que ens han posat al davant...

Prou d’amortitzar places de PAS!

Volem que surtin a concurs intern totes les places pendents dels nostres companys i companyes que han deixat la UAB per un motiu o un altre.

Volem recuperar la nostra taxa de reposició. No pot ser que des que van començar les retallades quedés d’un 10% per PDI i d’un 0% per PAS, i que ara que s’amplia al 50% la Generalitat doni indicacions perquè aquest 50% sigui aplicable únicament al PDI i segueixi del 0% pel PAS, quan el PDI ja ocupa places de PAS amb gent de Capítol VI de perfil clarament  de PDI, en perjudici del propi personal de Capítol VI i del de Capítol I.

Volem que desapareguin les places addicionals de gerència i s’ampliïn les llistes de pool!

Volem que s’acabin els invents, els encàrrecs de funcions (TOTS tenim dret a concursar per una plaça que ens suposi canvi d'horari o de categoria, NI QUE SIGUI TEMPORALMENT), les reubicacions interessades i les figures jurídiques estranyes com la dels indefinits no fixes.

Volem que es faci fixe tot el personal indefinit no fixe i el personal de les llistes de substitucions! La necessitat és òbvia, tothom està treballant i s’està demanant gent de l’atur.

Cal acabar amb la precarietat laboral del personal que ocupa places especials a temps parcial, però que són així, parcials, no temporals. Hi ha gent que porta treballant més de 10 anys en serveis de cap de setmana, en places que no són de substitucions ni temporals.Aquestes places han de ser estructurals.

Volem que es faci un estudi real de la plantilla existent actualment a la UAB.
Si hi ha una necessitat demostrada, per la gent ocupant places durant anys i concatenant contractes, cal que s’ampliï la RLT, es generin les places necessàries i surtin a concurs intern.

Volem que s’ampliïn els contractes de relleu al 100% de la jornada.
Tots sabem que la persona que es prejubila, no ve un 25% de la jornada diària, i el 75% ve el seu rellevista.
Tots sabem que les necessitats del servei són de tenir a una persona el 100% de la jornada, com ho feia el prejubilat.
Totes les excuses que es facin servir per no reconèixer aquest fet són falses, i van contra les “necessitats del servei” que fan servir tan alegrement per denegar permisos.
No pot ser que s’escudin en que suposa ampliar el pressupost de personal quan tenen gent que ha entrat a dit i està ocupant una categoria superior a la que seria la plaça, o que no té la titulació adequada però que l’ocupa indefinidament o fins que la tregui, o quan tenen diners per donar complements aleatòriament a qui creuen convenient.

Volem que les places que estan ocupant des de fa anys PAS Capítol VI amb un perfil administratiu o de tècnic de laboratori o similar, siguin declarades com a places estructurals de funcionari o laboral de Capítol I, passin a formar part de la RLT i surtin a concurs intern.

Part de les places ocupades actualment per PAS de Capítol VI notenen perfil PAS, sinó perfil PDI. Volem que un estudi de perfils que ho distingeixi.
Si estàs fent fonamentalment tasques de docència i/o d’investigació, tens dret a que se’t reconegui i se’t col·loqui en el lloc que mereixes.

Cal l'estabilització de tot el personal que compleix els requisits dels acords (més de 3 anys a la UAB amb concatenació de contractes).

Tot això és el que creiem, és la nostra línia de treball i és part del que estem portant i reclamant des d'UGT a les informatives, a les negociadores i en consultes i converses amb Relacions Laborals.

Volem que les places externes temporals que poden suposar un incentiu de formació i promoció, surtin a concurs intern per tal que es puguin presentar els companys i companyes fixes de la UAB que tenen la titulació o capacitat provada requerida. Volem signar un acord que possibiliti una carrera professional real!

Són qüestions de justícia que ens beneficien a tots, i com sempre, recolzarem qualsevol iniciativa en aquest sentit.

Estem treballant per tu!

UGT-UAB
Units Guanyem Tots!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...