dimarts, 25 de juliol del 2017

PLUS CAMPUS i 1% d'increment salarial SÍ, però QUAN???

Bé, a aquestes alçades ja comencem tots a estar avorrits d'aquest tema...sabem que ens han de pagar els nostres endarreriments perquè ho mandata una sentència judicial, però amb el "tomba i gira" del diners i la Gene i el matí i la mare que els va parir...al final acabem veient com els nostres interessos sempre queden pel final de la película i si m'apures encara fan una segona part!

El passat divendres la Gerència ens va demanar signar un acord a on se'ns oferirà pagar-nos els 4 plus campus que ens deu ens 3 terminis a cobrar als mesos d'octubre a partir del de l'any en curs (és a dir, el sumatori total repartit en tres, un primer pagament a octubre'17, un altre a octubre'18 i l'últim a octubre'19).
A nosaltres ens sembla inacceptable, ja hem esperat prou i així ho diu la sentència ferma.
Som partidaris de que qui vulgui pugui demanar l'execució de sentència amb nosaltres, i només signarem l'acord en cas de que reuneixi totes les garanties de cobrament per a tots els treballadors, els que reclamin i els que no. 
I ens direu "xatos, no ho entenc...si hi ha una sentència, perquè s'ha de signar un acord?", i us respondrem que és perquè demanar-ne la execució té uns costos i potser no tothom hi està interessat.
I ens tornareu a preguntar "si hi ha una sentència, per què hem de demanar-ne l'execució a sobre i molestar-nos?" i us direm que "el sistema està parit per beneficiar al qui té la paella pel mànec i les coses son així"
Tot plegat un despropòsit? Sí, ho és. Un cop hi estem d'acord en això, seguim cap endavant.

Anem a explicar-vos com funciona això de la reclamació d'execució de sentència, però para atenció, això és important! cada casa, cada advocat, té les seves condicions. Aquestes son les del nostre gabinet!

Resultado de imagen de justicia

Si vols demanar l'execució de sentència de plus campus amb UGT les condicions són: 
1.- SI ETS AFILIAT per a tú és GRATUÏT.
2.- Si NO ets afiliat el cost és un 10% de la quantitat que es reclami, amb un avançament per iniciar la tramitació de 20€ que es descomptarien del import final a abonar. 
3.- Ara bé, SI T'AFILIES amb un compromís de permanència d'un any el cost et seria TAMBÉ GRATUÏT.

El cost d'afiliació a la UGT és d'uns 33 euros trimestrals, uns 11 mensuals, i t'ho pots desgravar de la declaració de renda.


Fes click aquí i descarrega el formulari a emplenar per fer la reclamació, l'autorització com a afiliat perquè la nostra advocada et representi ; i aquí si el que vols és afiliar-te, per tal que feu el que més us interessi.
Feu-nos arribar la documentació per correu intern o personalment a la nostra secció sindical per tal d'iniciar els tràmits el més aviat possible.

Tan aviat com sapiguem res més de la proposta d'acord de l'Equip de Govern us ho farem saber per tal que pugueu prendre la decisió que us sembli millor als vostres interessos.

En quant al PAGAMENT de l'INCREMENT RETRIBUTIU de l'1% anual que ens tocava rebre aquest 2017, també tenim un "SÍ", un reconeixement del mateix... però aquesta peli continuarà en cartellera tot l'estiu...

Mentre que  els treballadors de la Generalitat i d'altres Universitats rebran l'increment ja reflectit a la seva nòmina del mes de juliol, així com els endarreriments retroactius a data 1 de gener; nosaltres, un cop més, haurem d'esperar a la nòmina del mes de setembre, i espera que no sigui més tard, com els jubilats, "Dios o la Generalitat mediante".
Som un Campus d'Excel·lència, però està clar que no ens sabem fer valer...


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...