divendres, 14 de juliol del 2017

WhatsUAB?: Juliol tranquil? Nooo, què va!!!



Segurament ja estareu al cas de les següents informacions a través dels nostres mails anteriors, però per tancar la setmana i per si algú s'ha perdut alguna cosa, aquí teniu un breu resum de les informacions més rellevants d'aquests últims dies.
Gaudiu de la lectura, no té desperdici!!

1) Programa de millora:Digues-li "programa", digues-li "iniciatives"...si vols saber com està el pati, clica aquí Ens agradaria saber què en penses, quina és la teva situació, en què t'està provocant maldecaps... no t'ho quedis dintre, escriu-nos i explica'ns!!
2) Errors produïts en el pagament de la part meritada 2013 i 2014 de la nòmina de juny a alguns treballadors. No ens malinterpreteu, la "cagada pastoret" que ha tingut lloc aquest mes amb la nòmina no és el que realment ens escandalitza i ens preocupa, tothom pot cometre un error i a més els companys de nòmines prou feina tenen ara per gestionar tot el que se'ls hi ve a sobre i a més, ...és la manera de solucionar el problema que  ens indigna. No et perdis els detalls, clica aquí.

3) La UGT ha demanat que s'apliqui l'increment de l'1% a la nòmina del mes de juliol, que un cop aplicat tindrà efectes amb caràcter retroactiu a 1 de gener de 2017. Per a més informació,
comentar-vos que a la UPF, la Gerència en la reunió ordinària amb el Comitè d'empresa del PAS laboral ha informat que han previst tot per pagar aquest mes de Juliol l'increment salarial del 1% de 2017 (entrada en vigor dels Pressupostos Generals de l 'Estat la setmana passada). Això implica una pujada del 1% de la nòmina del juliol + el pagament retroactiu del 1% de les altres sis nòmines de l'any (gener a juny) a tot el personal (PAS i PDI).
Esperem que la UAB faci el mateix i no haguem sempre d'anar a remolc del que fan les altres Universitats.

4) Comencem a recuperar la paga extra del 2013, entre altres acords (IT) de la Mesa General de la Funció Pública d'aquest mes de juny, signats per UGT i CCOO (veure acords adjunts: Nous supòsits d'ITAcord d'Oferta Pública de la Mesa General), que seran ratificats a la propera Mesa d'Universitats del 20 de juliol, amb el compromís de negociar la calendarització del retorn de la resta de paga 2013 i totalitat de la 2014, així com la recuperació de la resta de drets socials perduts abans del 30 de setembre de 2017.


5) Recuperades les millores per jubilació (si en vols saber més...)

Com sempre, la màquina no s'atura, i nosaltres us seguirem informant...

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...