divendres, 13 d’abril del 2018

OPOS ESCALA C1...potser això t'interessa...

Imatge relacionada




Sí,sí, no t'ho ha semblat, és veritat, hi ha coses que no quadren. 
Que de què parlem? De la propera convocatòria de les 32 places de l’escala C1 corresponents a l’oferta pública 2017.
Ja t'hauràs adonat que  els models de documents administratius que la UAB té publicats al Web (vegeu document passat per Registre) contenen incongruències que NO ajuden al personal que pren com a referència els propis documents de la UAB per presentar-se a les convocatòries.


Tenen molts errors i estan datats entre els anys 1997 i 2000. 
Seria necessari disposar d'aquests documents actualitzats a 2018 i per això hem demanat a la institució que els actualitzi.

Volem remarcar que no ho hem revisat tot pel fet que no és la nostra feina i entenem que hauria d'estar tot actualitzat per poder-ne fer ús per al seu estudi.
Volem agrair a la companya interina que ha col·laborat amb nosaltres detectant molts dels errors.

Si trobes alguna errada fes-nos-ho saber per tal que ho traslladem i s'inclogui en les modificacions que la UAB hauria de fer, t'ho agrairem.

Altres informacions:

1) Manifestació en defensa del sistema públic de pensions el 14 d’abril, a les 11 hores, a la plaça Urquinaona de Barcelona.
2) 15 d’abril. 12H.30, Plaça Espanya: Manifestació pels drets fonamentals i les llibertats en democràcia, convocada per Espai Convivència i Democràcia, del que la UGT en forma part.
3) El PAS-F no haurà de fer declaració complementària de la renda 2017, donat que els pagaments endarrerits fets el 2017 sobre les pagues extres 2012, 2013 i 2014 ja han estat declarats amb els rendiments del 2017 i al ser aprovats en els pressupostos, s'inclouen a l'exercici fiscal on es perceben finalment.


Si tens especial interés sobre algún tema, fes-nos-el saber i te'n informarem o en treballarem al respecte per respondre a les teves necessitats.

Seguim treballant per a tu!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...