divendres, 8 de setembre del 2017

Recordatori reclamació plus campus



Companys i companyes,

Desitgem que hagueu gaudit de les merescudes vacances i que el retorn a la feina hagi estat el menys traumàtic possible.

Recordar-vos que tenim en marxa el tema de la reclamació del plus campus tant per a funcionaris com per a laborals i que cal espavilar en l'entrega de la documentació dels que esteu interessats en tirar-ho endavant amb nosaltres, ja que la idea era tancar-ho el proper 15 de setembre per no exhaurir terminis, sobretot en el cas dels funcionaris.

Funcionaris: podeu optar entre fer el recurs contenciós administratiu o no. Nosaltres, com altres seccions, ho tirarem endavant amb funcionaris de diferents categories i demanarem l'extensió de la sentència favorable a tot el col·lectiu, però si vols interposar-lo personalment per a tenir majors garanties, com estan fent molts companys, només ens has d'enviar la documentació requerida per e-mail a as.sindical.ugt@uab.cat i a vivar@icab.cat (per a més informació clica aquí).

Laborals: la situació és aquesta, o et conformes amb el que ofereix la UAB i cobres els 4 plus campus que ens deuen en 3 vegades sense interessos de demora (octubre 2017, 2018 i 2019), o demanes l'execució de sentència, pels mitjans que vulguis, per a cobrar-ho tot ja, 1/3 a l'octubre, com tothom, i els 2/3 restants, més els interessos de demora, en un termini curt, estimem com a molt finals d'aquest any o principis de l'altre. Si decideixes fer-ho amb nosaltres només ens has d'enviar la documentació requerida per e-mail a as.sindical.ugt@uab.cat i a vivar@icab.cat per a fer els tràmits (per a més informació clica aquí).

Com ja sabeu, des de la UGT donem aquest servei jurídic gratuït tant per a afiliats com per a nous afiliats, amb un compromís de permanència d'un any.

Tot i així si decideixes fer-ho amb nosaltres però no vols afiliar-te  el cost és un 10% de la quantitat que es reclami, amb un avançament per iniciar la tramitació de 20€ que es descomptarien del import final a abonar. Per tal de fer efectiu el pagament dels 20€ podeu adreçar-vos a la seu d'UGT al carrer Raval de Barcelona o fer-ne l'ingrés a la c/c de La Caixa ES07 2100 0923 72 0200124047, posant al concepte reclamació plus campus i el vostre nom i cognoms.
Us seguirem informant.

Estem treballant per a tu!
Secció sindical de la UGT de la UAB
935812048/3434
Edifici Rectorat despatx A/-151 (sòtan -1, baixant les escales al costat del Registre)
http://ugtuab.blogspot.com.es/
Segueix-nos també a facebook  i a twitter https://twitter.com/UGTUAB  @ugtuab

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...