divendres, 8 de setembre del 2017

Plus campus: accions jurídiques voluntàries per a laborals i funcionaris



Companys i companyes,

Com ja us vam anunciar al nostre darrer WhatsUAB, els nostres serveis jurídics ens han donat unes molt bones condicions per tal de reclamar el que és nostre i que portem tants anys esperant.

Pels funcionaris no ens han deixat més opció que fer la reclamació al Contenciós Administratiu (més info), que com us vam dir, els nostres serveis jurídics ens recomanaven fer només uns quants, i demanar l'extensió de sentència als demés.
Per als que heu decidit fer la corresponent reclamació amb nosaltres:

1) Ompliu el document adjunt (link al document), l'escanegeu i envieu el pdf al e-mail: vivar@icab.cat
A partir del 20 d'agost l'advocada anirà tramitant les que vagin arribant.
2) Si escolliu l'afiliació: imprimiu i ompliu l'imprès de l'enllaç i ens l'envieu escanejat per e-mail
http://www.ugtgeneralitat.cat/generalitat/images/afiliacio/full-afiliacio.pdf, es cobra pel banc i s'hauria d'adjuntar a la documentació que envieu a l'advocat. Us demanem que ens envieu una còpia de l'afiliació per que hi tinguem constància (as.sindical.ugt@uab.cat)
3) Si voleu fer el pagament dels 20€ haureu d'anar a la seu d'UGT a Rambla del Raval o esperar al setembre, que ens facilitaran un número de compte bancari on fer l'ingrés
4) No oblideu adjuntar també fotocòpia del DNI a la documentació de la demanda.
Recordeu que ho volen tancar durant la primera quinzena de setembre (fins divendres 15)

Per als laborals tenim sentència ferma des de l'octubre de l'any passat i seguim esperant el seu acompliment, però volen pagar-nos els 4 plus campus endarrerits ofereixen pagar-ho en 3 terminis amb la nòmina d'octubre d'aquest any i els 2 següents, cosa que ens sembla inacceptable i així els ho hem fet saber. Nosaltres defensem que qui vulgui pugui exercir el seu dret d'execució de sentència, si així ho considera oportú. No obstant, signarem un acord de garanties tant per als que decideixin executar sentència com per als que no (que garanteixi que tothom cobrarà a l'octubre la primera part, encara que hagis demanat l'execució de sentència i l'estiguis esperant), si així ho decideixen els treballadors/es en assemblea.

Si t'has cansat d'esperar i vols demanar l'execució de sentència amb nosaltres (més info):
- Sol·licitud execució sentència, en funció de si ets o no afiliat omples un o altre document. (link)
 

1.- SI ETS AFILIAT per a tu és GRATUÏT.
2.- Si NO ets afiliat el cost és un 10% de la quantitat que es reclami, amb un avançament per iniciar la tramitació de 20€ que es descomptarien del import final a abonar. Per fel el pagament haureu d'anar a la seu d'UGT a Rambla del Raval o esperar al setembre, que ens facilitaran un número de compte bancari on fer l'ingrés.
3.- Ara bé, SI T'AFILIES amb un compromís de permanència d'un any el cost et seria TAMBÉ GRATUÏT http://www.ugtgeneralitat.cat/generalitat/images/afiliacio/full-afiliacio.pdf
Unió General de Treballadors de Catalunya Rambla del Raval, 29-35 | 08001 Barcelona Tel. 93 295 61 oo I Fax 93 304 68 35 ale: ugt@catalunya.ugt.org www.ugt.cat
Envia'ns tota la documentació per e-mail a vivar@icat.cat i a as.sindical.ugt@uab.cat el més aviat possible per anar iniciant els tràmits i tenir-ne constància.

El cost d'afiliació a la UGT és d'uns 33 euros trimestrals, uns 11 mensuals, i t'ho pots desgravar de la declaració de renda.

Coneixes les avantatges de ser afiliat? http://www.ugt.cat/afiliacio/

Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició, i aprofitem per a desitjar-vos unes bones i merescudes vacances d'estiu!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...